BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nedya - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir nisan gününde miniğimizi ziyaret etmek için oyunlarımızı hazırladık ve büyük bir heyecan ile Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Ziyaretimizde bizi kocaman gülümsemesiyle karşılayan Nedya ile tanıştık. Nedya 8 yaşında ve Kronik Böbrek Yetmezliği (Böbreklerin zamanla işlevini kaybetmesi) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimiz oyunlarımız için çok heyecanlıydı ve Jenga ile bu serüvene başladık. Nedya bu oyundan çok keyif aldı ve dikkatiyle bizi etkiledi. Oyunlara Akıllı Bardaklar ile devam ettik ve miniğimizle oynadığımız her oyun gibi bu da çok keyifli geçti. Tatlı hırsı ve heyecanıyla çok eğlendiğini anladık. Oyun arasında Nedya büyüdüğünde hemşire olmak istediğini söyledi. Onun ileride çok başarılı olacağına eminiz. En sevdiği rengi sorduğumuzda ise kırmızıyı çok sevdiğini söyledi. Son olarak Pat Pat oyununa başladık. Ama ziyaretimizin sonuna doğru minik arkadaşımız tekrar Akıllı Bardaklar oynamak istediğini söyledi. Daha sonra kendisine bir dileğini sorduk. Bir süre düşündü ve bize "Akıllı Bardaklar" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun güzel gülümsemesine aracı olmak ister misiniz?

Prensesimizin dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve yakın bir zamanda hastaneye geleceklerini öğrendik. Güneşin bulutların arkasına gizlendiği sıcak bir günde büyük bir heyecanla Nedya’nın dileğini teslim etmek için polikliniğin yolunu tuttuk. Nedya bizi görür görmez hemen tanıdı ve yanımıza geldi. Biz de hemen hediyesini teslim ettik. Minicik yüzündeki kocaman gülümsemeyle hediyesini çok beğendiğini anladık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzünde kocaman gülümsemeye vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: