BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Salih - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Baharın hafiften kendini belli ettiği ılık bir mart gününde miniğimizle tanışma heyecanı içinde en sevdiğimiz oyunları seçip Genel Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Bu haftaki ziyaretimizde Muhammed Salih ile tanıştık. Muhammed Salih 6 yaşında ve ADEM (Sinir sisteminin iltihabi bir hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Odaya girdiğimiz gibi miniğimiz bizi karşıladı. Güler yüzüyle ve cıvıl cıvıl neşesiyle bizimle sohbet etmeye başladı. Oyun oynamaya can atan miniğimizle tanıştıktan sonra zaman kaybetmeden oyun oynamaya başladık. Miniğimiz oyunlarımız arasından Jenga'yı görüp heyecanla onu oynamak istedi. Çok da iyi oynuyordu. Bizi hep yendi. Sonra Domino oynamaya karar verdik. Daha önce hiç oynamamış olmasına rağmen çok iyi oynadı. Kartların üstündeki hayvanların hepsini de çok sevdi. En sevdiği hayvanı sorduğumuzda civciv olduğunu söyledi. Hem oyun oynamaya hem de sohbet etmeye devam ettik. Muhammed Salih ile sohbet etmek o kadar keyifliydi ki kahkahalarımız hiç eksik olmadı. Bize şarkılar söyledi, hikayeler anlattı. Yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmadı. Son olarak Buz Tuzağı oyunumuzu oynamaya başladık. Mükemmel hamleleriyle bizi etkilemeye devam etti. En sevdiği rengin turuncu olduğunu söyleyen miniğimiz büyüyünce öğretmen olmak istediğini heyecanlı bir şekilde anlattı. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken Muhammed Salih'e bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Miniğimiz bizden "Oyuncak Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun hiç bitmeyen enerjisine ve neşesine ortak olmak ister misiniz?

Güneşin bulutların arasından adeta güzel bir günün haberini verirmişçesine bize göz kırptığı bir nisan sabahı Muhammed Salih'in hediyesinin geldiği haberini aldık. Bunu duyar duymaz hediyeyi vermek için yola koyulduk. Miniğimizi görmeye giderken büyük bir heyecan içindeydik. Miniğimiz de bizi bekliyormuş, bizi görünce hemen yanımıza geldi ve eğlenceli bir sohbet ettik. Sıra minik prensimizin hediyesini vermeye gelmişti. Hediyesini görünce yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi. Oyuncak arabasının tam istediği gibi olduğunu, hatta bagajının bile açıldığını görünce çok sevindi ve arabayla oynayacağı oyunları heyecanla bize anlattı. Bize çok teşekkür ederek hediyesini çok beğendiğini söyledi. Biz de miniğimizin yüzünde gülücükler açtıran gönüllümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: