BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Cahit - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haziranın güneşli günlerinden birinde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanı ve mutluluğuyla Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde oyun oynamak için çok hevesli olan Cahit ile tanıştık. Cahit 8 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Oyunlarımıza Hızlı Dedektif oyunuyla başladık. Dikkat gerektiren bu oyunu oynarken Cahit ile birlikte biraz zorlandık başta ama sonrasında minik arkadaşımız çok hızlandı ve bir sürü kart topladı. Daha sonra Süper Bardaklar oynadık ve oyun serüvenimizi Jenga ile sonlandırdık. Jenga minik arkadaşımızın en sevdiği oyun oldu ve büyük bir rekabet döndü. Birlikte taşlardan evler yapıp farklı oyunlar da ürettik. Sohbet ettiğimiz sıralarda Galatasaraylı olduğunu öğrendik, geçen günlerde şampiyon oluşu onu çok mutlu etmiş. Ayrıca polis olmak istediğini de öğrendik. Dileği de tam bununla alakalı, tatlı Cahit’imiz bizden "Uzaktan Kumandalı Polis Arabası" istediğini söyledi. Siz de Cahit’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli güzel bir günde Cahit’in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen minik arkadaşımızın ailesine ulaştık. Hastanede olduklarını öğrenince heyecanla yola koyulduk. Cahit’in dileğini teslim ettik ve güzel gülüşüyle mest olduk. Hediyesini çok beğendiğini söyledi. Bir an önce arabasını kullanmanın sevinciyle onu baş başa bıraktık. Minik arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: