BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9269 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kuş cıvıltısını duyduğunuzda neşelendiğiniz, enerjinizin arttığını hissettiğiniz oldu mu? Bugün soğuk bir kış gününde kuş cıvıltısının insana kattığı neşe ve enerji ile 7 yaşındaki miniğimizle tanışmak üzere hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tutmuştuk. Odaya ilk girdiğimizde pespembe giyinmiş neşeli ve güler yüzlü olan minik prensesimiz bizleri görünce heyecanlanmıştı. Pembe giysilerinden en sevdiği rengin pembe olduğunu hemen düşünmüştük ve en sevdiği rengin pembe olup olmadığını sormayı unutmamak için aklımızın bir köşesine yazmıştık. Daha fazla vakit kaybetmeden miniğimizle tanıştık. Tanışmamızı bitirdikten sonra heyecanlı miniğimizi daha fazla bekletmeden oyun serüvenimize başlamıştık. İlk olarak Buz Tuzağı oyununu oynamaya başladık. Minik prensesimiz bu oyunda çok başarılıydı. Oyunda becerilerini kullanıp taktiksel yol izleyip bizi yenmeyi başardı. Bu oyumuz sırasında birbirimize bilmeceler sorarak neşemizi birbirimiz ile paylaştık. Daha sonra oyun serüvenimize Kaymaca Tırmanmaca ile devam ettik. Bu oyunumuza kaybeden 2 kişinin şarkı söyleyeceği tatlı bir kural koymaya karar verdik. Miniğimiz bu oyunu da kazandı fakat kaybeden arkadaşlarımız şarkı söylerken minik prensesimiz enerjisi ile şarkıya eşlik etti. Oyunlar esnasındaki sohbetimizde miniğimize kediyi mi yoksa köpeği mi daha çok sevdiğini sorduk ve bütün hayvanları çok sevdiğini söyledi. En sevdiği meyveyi sorduğumuzda bütün meyveleri çok sevdiğini fakat sıra aklımızın bir köşesinde olan o soruyu sorduğumuzda en sevdiği rengin tahmin ettiğimiz gibi pembe olduğunu söyledi. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde minik prensesimizin bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda Buz Tuzağı oyununu oynarken çok güldüğünden, çok neşeli olduğundan bahsetti ve bizden “Buz Tuzağı Oyunu” istediğini söyledi. Sizde bu minik prensesimizin dileğini gerçekleştirip neşesine neşe katmak ister misiniz?

Bugün kuşlar gibi cıvıl cıvıl, neşeli hissettiğimiz bir günde miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığının haberini aldık ve prensesimizin gülen yüzünü hemen görebilmek için hediye elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Minik prensesimizin hastanede olduğunun haberini alınca da dileğini paketleyip ona güzel bir sürpriz yapmak istedik. Elimizdeki paketle miniğimizin odasına gittik ve ona hediyesini verdik. Prensesimiz o kadar mutlu oldu ki adeta gülüşünden çiçekler açıyordu. Bizimle oynadıktan sonra Buz Tuzağı oyununu çok sevdiğinden ve sahip olmayı çok istediğinden bahsetti. Biz de güzel yürekli gönüllümüz sayesinde miniğimizin dileğini teslim ettik. Miniğimizin yüzünde neşeli gülücükler açmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: