BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8957 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin parıltısının gözümüzü aldığı bir sonbahar gününde oyunlarımızı aldık ve Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya ilk girdiğimizde miniğimizin ışıltılı gözleri, gözlerimizi kamaştırıyordu. Ziyaretimizde afacan ve zeki olan miniğimiz ile tanıştık. Minik dediğimize bakmayın 7 yaşında ama çok mu çok akıllıydı. Arkadaşımızla ilk önce Akıllı Bardaklar oyununu oynadık. Bizden hızlı oynuyordu, onunla aynı hızda bitirsek de zile bizden önce basıyordu. Bu oyunda oldukça yetenekliydi. Ardından domino taşlarını dizmeye karar verdik. Büyük bir özenle domino taşlarını dizdik. Domino taşları düştüğünde miniğimizin gözlerindeki ışıltı daha da büyüyordu. Oyunlarımızı oynarken içimizi ısıtan sohbetimiz esnasında arabaları çok sevdiğini, ileride polis olup hızlaca hırsızları yakalamak istediğini ve en sevdiği çizgi filmin Batman olduğunu söyledi. Oyunlarımızın sonuna gelirken bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Işıltılı gözleri daha da büyüdükten sonra bizlere bir süre heyecanla baktı ve sonra "Uzaktan Kumandalı Beyaz Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gözlerindeki ışıltısını arttırmak ister misiniz? 

Miniğimizin dileğinin geldiği haberini duyunca çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanemize 1 ay sonra gelecekleri için dileğin daha hızlı ulaşması için dileği  kargolamaya karar verdik. Minik dostumuz heyecanla hediyesini beklemiş. Hediyesi eline ulaştığında miniğimizin hediyeyi çok beğendiğini gözlerindeki ışıltıdan anlamak mümkün. Miniğimizin gözlerindeki ışıltıyı daha da büyüten gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: