BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İslam - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hani derler ya her çocuk özeldir diye, her çocuğun bir de kendine özel evreni var. Sonsuz hayal gücü ile inşa edilmiş dört bir yanı saf sevgi ve masumiyet ile çevrilmiş bir yer. Orada sınırsızca gülüp eğlenmek mümkün. Olur da içine girebilirseniz bu sihirli dünyanın sizi bütün sevecen sıcaklığıyla sarıp sarmalar. Bize de minik prensesimiz İslam'ın odasından rengarenk bir evrenin kapıları açıldı. Biz bu evrenin giriş biletini miniğimizin oyun arkadaşı olarak kazanmış olduk. Gülümseyen güzel gözleri ile bizi karşılayan İslam 5 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile hastanemizde Genel Pediatri servisinde tedavi görmekte. Bizimle vakit geçireceği için heyecanlı olan miniğimizle önce boyama yapmaya karar verdik. Her resimde sarı bir güneş, mavi bir deniz olacak değil, değil mi? Birlikte yeşil dalgaların üstünde pembe güneşin altında yol alan bir gemi resmini boyadık. Geniş bir hayal gücüne sahip olan miniğimizin evreninde sonsuz ihtimale yer olduğunu bir kez daha anladık. Kırmızı gemimiz açık denizlere yol almaya hazırken tahminimizde yanılmayıp en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Bu güzel resmin üstüne adını yazıp bugünden bir anı olarak İslam'a hediye ettik. Daha sonra yeni oyunumuz Buz Tuzağı'na geçtik. Oyundaki at , hayvanları çok seven miniğimizin dikkatini çekti. Bir yandan parçaları düşürürken bir yandan da başka başka hayvanların seslerini taklit edip eğlencemizi ikiye katladık. Sohbet ederken prensesimiz en sevdiği hayvanın güvercin olduğundan bahsetti. Onları nasıl beslediğini gösterirken o kadar tatlıydı ki hepimizi gülümsetmeyi başardı. Kardeşleri ile oyun oynamayı çok sevdiğini söylerken de gözleri parlıyordu. Bizim akıllı miniğimiz son oyunumuzu biraz değiştirdi. Bloklarımız ile gerçekten bir yer inşa etmeye başladık. Herkesin mutlu olduğu, sevgiden ve kahkahadan duvarları olan evler yaptık. Tatlı tatlı konuşurken miniğimizin büyüyünce polis olmak istediğini öğrendik. Evlerimiz tamamlanınca bu rengarenk evrenin bir parçası olup kendimize birer ev seçtik. Eğlenceli geçen ziyaretimizin sonuna yaklaşırken tatlı arkadaşımıza bir dilek hakkı olsa bizden ne isteyeceğini sorduk. Biraz düşündükten sonra prensesimiz "Pembe Elbise" istediğine karar verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu uçsuz bucaksız evrenin bir parçası olmak ister misiniz?

Minik arkadaşımızın tanışma yazısını yazdığımız gün öyle heyecanlı öyle mutluyduk ki o anı tarif edecek kelimeleri seçerken çok zorlanmıştık. Okuyan herkes bizim hislerimize ortak olsun, o anki mutluluğumuzu hissetsin istiyorduk. Bir gönüllümüzün yazımızı okuyup sesimize kulak verdiğini duyunca dünyalar bizim oldu. Hediyesi bize ulaşınca büyük bir heyecanla ailesi ile iletişime geçtik. Hâlâ hastanede olduklarını öğrenince hediye paketimizi alıp rengarenk evrenimize doğru tekrar bir yolculuğa çıktık. İslam bizi görünce çok mutlu oldu. Gözlerindeki ışık günümüzü yeniden aydınlattı. Heyecanla hediye paketini açıp elbisesini görünce öyle güzel gülümsedi ki o anlar gerçekten görülmeye değerdi. İslam, elbisesini çok beğendiğini söylerken çoktan tokasını takmıştı. Birbirimize kalp yapıp vedalaşırken miniğimizin ilgisi tekrar elbisesinin tüllerine kaymıştı ve bu bizi çok mutlu etti. Miniğimizi evreninin prensesi yapan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: