BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İlknur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Keyifli bir ilkbahar gününde arkadaşlarımızla beraber miniğimizi ziyaret etmek üzere yola çıktık. Yanımıza çeşitli oyunlar alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Heyecanla ziyarete gittiğimiz tatlış miniğimizin adı İlknur’du. İlknur 10 yaşında ve Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile tedavi görmekte. Öncelikle onu tanımak için sorular sorduk, sohbet ettik ve en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Onunla sohbet etmek çok eğlenceliydi. Ardından oyunlarımızı oynamaya başladık. En çok Jenga oynarken eğlendik. Taşları dizişi ve yerinden alışı çok iyiydi ve başarıyla oyunumuzun galibi oldu. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken ona bir dileği olup olmadığını sorduk. Prensesimiz çantaları çok sevdiğini söyledi ve bizden “Mor Simli Sırt Çantası” istediğini söyledi. Siz de onun dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir mart sabahında miniğimiz İlknur’un mor simli sırt çantası dileğinin gönüllümüz tarafından gönderildiğini ve fakültemize ulaştığını öğrenince çok mutlu olduk. Hemen ekibimizle iletişime geçip miniğimizin dileğini görmek üzere yola koyulduk. Ailesini arayıp iletişime geçtik. Miniğimizin dileğini götürmek üzere ziyaretine gittik. İlknur dileğini görünce çok heyecanlandı. Gönüllümüzün sürpriz yaparak çantayla birlikte gönderdiği bebekler onu çok mutlu etti. İlknur’un dileğini gerçekleştiren ve onun bu sevincine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: