BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hüseyin - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğukların kendini yavaş yavaş belli ettiği güzel bir günde oyuncaklarımızı aldık ve Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi güzel gülümsemesiyle Hüseyin karşıladı. Hüseyin 8 yaşında ve hastanemizde Ewing Sarkomu (Bir çeşit kemik tümörü) tanısı ile tedavi görmekte. Oyunlarımıza Jenga ile başladık. Her taşı heyecanla ve başarıyla çeken Hüseyin, bize Fenerbahçeli olduğundan bahsetti. Fenerbahçe'nin maçlarını bir senedir kaçırmadan takip ediyormuş. En sevdiği futbolculardan ve attıkları gollerden de bahsetti. Biraz daha maç muhabbeti yaptıktan sonra oyunlarımıza Süper Bardaklar ile devam ettik. Bardakları çabucak dizip bütün kartları toplayan Hüseyin, bize büyüdüğünde asker olmak istediğini söyledi. En sevdiği renk de sarıymış. Ayrıca miniğimiz müzik dinlemeyi de seviyormuş. Beraber şarkı söylemeyi teklif ettiğimizde hemencecik kabul etti ve şarkılarda bize eşlik etti. Gülüşlerle ve şarkılarla geçen ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Hüseyin'e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. "Uzaktan Kumandalı Helikopter" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini yerine getirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk havaya rağmen güneşin parladığı güzel bir günde Hüseyin'in dileğinin geldiği haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda hastaneye geleceğini öğrendik ve gün saymaya başladık. Geldiğinde bizi gördüğüne mutlu olan Hüseyin, hediyesini de büyük bir heyecanla açtı. Hediyesini çok beğendiğini söyleyen miniğimiz, oynamak için de sabırsızlandığını söyledi. Biraz sohbet ettikten sonra miniğimize veda ettik. Hüseyin'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: