BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hatice - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haziran ile gelen güneşli bir günde oyuncaklarımızı alarak Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi Hatice karşıladı. Güzel gülüşü ve enerjisi ile odayı aydınlatıyordu. Hatice 8 yaşında ve hastanemizin Genel Pediatri servisinde Skleroderma (Ciltte sertleşmeyle karakterize romatolojik bir hastalık) tanısı ile tedavi görmekte. Oyunlarımıza Süper Bardaklar ile başladık. Bütün renkleri hızlıca yerleştiren Hatice, oldukça büyük bir farkla oyunu bitirmeyi başardı. Kartların bazılarında çıkan hayvan motiflerini hakkında konuşurken en sevdiği hayvanın kedi olduğunu öğrendik. En sevdiği rengin de pembe olduğunu söyledi. Bir sonraki oyunumuz olan Kule oyununa başladık. Büyük bir heyecanla oyunumuzu oynarken bize oyunda çok yardımcı oldu. Hatice bize en sevdiği dersin matematik olduğunu ve büyüdüğünde öğretmen olmak istediğini söyledi. Kulelerimiz uzarken çizgi filmler hakkında konuştuk. En sevdiği animasyon karakterinin Elsa olduğunu söyledi. Ayrıca küçük bir Rafadan Tayfa fanı olduğunu da öğrendik. Son oyunumuz olan Tombala oyununa geçtik. Pembe renkli kağıdı seçen Hatice, birçok sayıyı kağıdına başarı ile yerleştirdi. Kahkahalar ile biten oyunlarımızın sonunda Hatice'ye dileğini sorduk. Bize "Kule Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Hatice'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir yaz gününde Hatice'nin hediyesinin geldiği haberini aldık. Ailesiyle iletişime geçtik. Büyük bir heyecanla hediyelerini prensesimize gönderdik. Bizimle oynarken çok keyif aldığı bu oyunu, evinde de oynamak için çok heyecanlıydı. Bolca teşekkür etti. Hatice'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: