BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halil İbrahim - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir sonbahar gününde, sararan ağaç yaprakları usulca yerlere düşerken biz de oyunlarımızı yanımıza alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Pediatri servisimizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte olan Halil İbrahim ile tanıştık. Halil İbrahim bizi meraklı gözlerle ve kocaman bir gülümsemeyle karşıladı. 10 yaşındaki Halil İbrahim kendini bize hızlıca tanıtıp getirdiğimiz oyunlardan Jenga oyununu seçti ve oynamaya başladık. Miniğimiz Jenga oyununda doğru taşları seçerek üst üste üç kez oyunun galibi oldu. Bu galibiyet sonrasında Halil İbrahim'den yeni bir oyun seçmesini istediğimizde ise Tahmin Et Bakalım oyununu seçti ve oldukça eğlenceli anlara şahit olduk. Oyunda ekip arkadaşlarımızın verdiği birbirinden alakasız komik cevaplara bolca güldük, eğlendik. Ardından Uno oyunu oynamaya başladık ve bu oyunda da gelenek bozulmadı ve Halil İbrahim galip oldu. Hem oynayıp hem sohbet ederken miniğimizin beşinci sınıfa gittiğini ve en sevdiği dersin fen bilgisi olduğunu öğrendik. Fen bilgisi dersinde gerçekleşen deneyleri ilgiyle takip ediyormuş. Büyüdüğünde ise özel harekat askeri olmak isteyen Halil İbrahim, çok sıkı da bir Beşiktaş taraftarı. Aynı zamanda iki kardeşi olan miniğimiz onlarla birlikte Rafadan Tayfa izlemeyi çok seviyormuş. Biz keyifle sohbet ederken bir baktık ki ziyaret saatimizin sonuna gelmişiz. Öyle olunca miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. O da çok fazla düşünmeden "Quaresma 7 numaralı Beşiktaş Forması" istediğini söyledi. Siz de bu tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Sevimli miniğimizin hediyesi elimize ulaştıktan sonra teslim etmek için heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Hemen ilk fırsatta hediyeyi teslim etmek için yanlarına gittik. Halil İbrahim bizi görür görmez yüzünde kocaman bir gülümseme ile bizleri karşıladı. Hediyesini çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Onun mutlu olmasıyla bizler de mutlu olduk ve güzel dilekler ile yanından ayrıldık. Miniğimizi bu mutlu eden gönüllümüze sonsuz teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: