BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gözde - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Haziran gününde yanımıza aldığımız oyunlarımızla birlikte yüzünde gülümsemesi eksik olmayan Gözde'nin yanına gittik. Minik arkadaşımız Gözde 13 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Odasına girdiğimizde bizi sıcacık gülümsemesiyle karşılayan Gözde ile kısa bir tanışma faslının ardından hemen oyun oynamaya başladık. Gözde'nin ilk tercihi Dedektif oyunundan yana oldu. Hızlı hareketleri ve keskin gözleriyle oyunumuzun en iyi dedektifi olduğunu bize kanıtladı. Daha sonra Uno oynamaya başladık ve birkaç ısınma turunun ardından yine çok iyi perfonmasıyla bizi yenmeyi başardı. Hem oyun oynayıp hem sohbet ederken şirin arkadaşımızın en çok sevdiği dersin İngilizce olduğunu öğrendik. En sevdiği rengi sorduğumuzda ise tüm renkleri sevdiğini söyleyerek bizi çok etkiledi. Miniğimiz kitap okumayı sevdiğini söyleyince elimizde bulunan kitabı da hediye etmeyi ihmal etmedik. Geçirdiğimiz bu güzel vaktin sonunda Gözde'nin dileğini sorduğumuzda ise bize "Pembe Başlıklı Yatak" istediğini söyledi. Siz de Gözde'nin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Gözde’nin dileğinin mağazaya ulaştığı haberini alınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bu haberi alınca sabırsızlıkla pembe başlıklı yatağını beklemiş güzelimiz. Ailesiyle birlikte dileğini teslim alan Gözde dileğini çok beğendiğini bize yolladığı fotoğrafta belli ediyordu. Ayrıca çok mutlu olduğu her halinden belliydi. Onun bu mutluluğu bizi de çok neşelendirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: