BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Godi - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir ikindi vakti kimle tanışacağımızı düşünerek Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde aşırı tatlı, bir o kadar da akıllı ve güleç Godi ile tanıştık. Godi'nin 5 yaşında ve Hidronefroz (İdrar yollarının genişlemesi) tanısı ile hastanemizde tedavi gördüğünü öğrendik. Tanışma faslından sonra Godi ile Süper Bardaklar oyununu oynamaya başladık. İlk defa oynamasına rağmen oyunu çok çabuk kavramıştı. Oynarken neşesi, hareketleri ve o güzel gülüşü ile bizi güldürmeyi başarmıştı. Ardından boyama, Jenga ve balon ile oyun serüvenimize devam ediyorken bir yandan da ilerde ne olmak istediğini sorunca hemşire olmak istediğini öğrendik. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduk. Biraz düşünüp bizden "Pembe Akülü Araba" istediğini söyledi.

Siz de Godi'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna mutluluk katmak ister misiniz?

Godi'nin hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz hemen iletişime geçtik. Hastaneye yakın zamanda gelmeyeceği için hediyesini kendisine ulaştırdık.   Miniğimiz hediyesi ile kavuştuğunda , içimizi ısıtan gülümsemesiyle dünyamıza güzellikler saçtı. Miniğimizin ve bizim mutluluğumuza vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: