BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gamze - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın gayet güzel olduğu bir günde Pediatri servisinin yolunu tutup miniğimiz Gamze ile tanışmaya gittik. Gamze 4 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker Hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Odaya girip kendisi ile oyun oynamak istediğimizi söylediğimizde çok sevindi ve bir süre sonra bizlere alıştı. Hatta oyunları da değiştirip onun mutlu olacağı şekilde oynamaya başladık. Bize ilk olarak boyama yapmak istediğini söyledi ve beraber güzel bir boyama yaptık. Sonrasında ise Süper Bardaklar ve Jenga oyununa ait tahtalar ile oynamaya ve yapboz yapmaya geçtik. Süper Bardaklar oyununda bardakları dizmek, şekillerdeki renkler ile bardakları eşleştirmek, özellikle renkli oyuncaklar ile oynamak çok hoşuna gitti. Tahtalarla ise evler, kapılar, uzun kuleler yaptı. Son olarak yapboz oyununda ise yapbozu tamamladıktan sonra oradaki karakterleri ve arabalarını konuşturup yine güzel bir oyun oynadık. Oyunları oynarken yaşadığı mutluluğu bizim de içimizi ısıttı. Ona dileğini sorduğumuzda ise "Süper Bardaklar Oyunu" ile oynamayı çok sevdiğini ve bir tane de kendisinin olmasını istedi. Siz de bu miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki sevince ortak olmak ister misiniz? 

Bugün dünyalar tatlısı miniğimizin hediyesini vermek üzere heyecanla yola koyulduk. Miniğimiz Süper Bardaklar oyununu çok sevmişti ve dileğini teslim ederken içindeki coşku, sevinç ve heyecan birebir gözlerinden okunuyordu. Miniğimizi bu kadar neşeli ve enerjili görmek bizim de kalplerimizde sıcacık bir tebessüm uyandırdı. Böyle minicik bir kalbe dokunan gönüllümüze sonsuz teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: