BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Furkan - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir mayıs baharında ellerimizde Tombala, Jenga ve Uno kartlarıyla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizim geleceğimizi öğrenince heyecanla bizi bekleyen 18 yaşındaki Furkan ile tanıştık. Furkan Genel Pediatri servisinde Duchenne Musküler Distrofi (İlerleyici tipte bir kas hastalığı) tedavisi görmekte. Furkan’a önce kendimizi sonra oyunlarımızı tanıttık ve yeni arkadaşımız ilk Jenga ile oyun serüvenine başlamak istediğini söyledi. Biz yeni arkadaşımızın karşısında biraz heyecanlanınca, Furkan’ın da çok cesur hamleleri olunca oyunun kazananı belli oldu. Daha sonra Tombala oynamaya başladık ve Furkan ne kadar şanslı olduğunun farkına varınca yine kazanmayı bildi. Tombala sırasında, gelecekte bankada çalışmak istediğinden ve satranç oynadığından bahsetti. Sohbetimizin sonunda Uno oynamaya başladık ve defalarca Furkan’ın kazanmasını seyrettik. Ziyaretimizin sonunda Furkan’a dileğini sorduk ve yeni arkadaşımız biraz düşündükten sonra “Lego Technic Koleksiyonluk Model Yapım Seti” cevabını verdi. Furkan’ın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz? 

Güneşin sıcaklığının epey hissedildiği bir temmuz gününde Furkan’ın dileğinin bize ulaştığını öğrenince hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrendik. Hastane işlemleri bitince dileğimizi yanımıza alarak Furkan ile buluştuk ve dileğini teslim ettik. Eve ulaşınca bize fotoğraf atacağı konusunda Furkan ile sözleştik. Fotoğrafı bize ulaşınca karşılaştığımız sıcak gülümsemesiyle biz de çok mutlu olduk. Dileğini gerçekleştirip Furkan’ın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: