BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eyüp Sefa - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün Pediatri servisine yaptığımız ziyaretimizde Eyüp Sefa'nın odasına girdik ve bizi gördüğüne çok sevinen miniğimiz bizimle oyun oynamayı hemen kabul etti. Eyüp Sefa 15 yaşında ve hastanemizde Genel Pediatri servisinde yatmakta. Odasına ilk girdiğimizde kendimizi tanıttık ve çok zeki olan miniğimiz bir seferde hepimizin ismini ezberledi. Yanımızda götürdüğümüz oyuncakları görünce gözüne ilk çarpan Jenga oldu ve onunla başlamak istedi Eyüp Sefa. Jenga'yı daha önce oynamamış olan bir arkadaşımıza anlatarak Jenga taşlarını dizmeye başladı Eyüp Sefa. Bir yandan oyun oynarken bir yandan da sohbet etmeye başladık. Eyüp Sefa'ya büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda bilgisayar veya yazılım mühendisi olmak istediğini söyledi. Jenga'dan sonra Kızma Birader oynamaya başladık, bu oyunu Eyüp Sefa da çok fazla bilmiyordu ama anlatınca hemen kavradı ve büyük bir başarı gösterip bütün piyonlarını hepimizden önce toplamayı başardı. Bu sırada yanımızda götürdüğümüz çıkartmalar ilgisini çekti. Büyük bir hayvan sevgisi olduğunu öğrendiğimiz Eyüp Sefa en çok balıklı olan çıkartmayı sevdi. Ziyaretimizin sonuna gelirken dileğini sorduğumuzda bizden dileği "İmzalı Sacha Boey Galatasaray Forması" oldu. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak istemez misiniz?

Güzel bir sonbahar günü Eyüp Sefa’nın çok istediği Galatasaray forması elimize ulaşınca hemen ailesiyle iletişime geçtik. Dileğini en kısa sürede kendisine ulaştırmak için günümüzü belirledik ve sonraki gün hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimizin odasına girdiğimizde heyecanla bizi beklediğini gördük. Hemen hediye paketini açıp baktı ve tam da istediği beğendiği modelin olduğunu söyledi. Eyüp Sefa’nın dileğini gerçekleştirip yüzündeki mutluluğa ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: