BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eyüp Eren - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazın habercisi olan güneşli bir bahar gününde yanımıza en sevdiğimiz oyunları alarak heyecanla Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Bizi 10 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde kalmakta olan Eyüp Eren karşıladı. Eyüp Eren gözleri umutla parlayan gülünce yüzünde güller açan tatlı mı tatlı, neşe dolu bir çocuktu. Götürdüğümüz oyunlar içerisinden ilk önce Buz Kırma oyununu oynamak istedi ve bizim oyun serüvenimiz başladı. Buz Kırma oyununu çok seven miniğimizle oynarken o kadar eğlendik ki oyunu kaç defa oynadığımız bile fark etmedik. Ardından akıllı bardaklar oyununa geçtik. Bu oyunu daha önce oynamayan Eyüp Eren kısa bir bilgilendirmeden sonra hemen oyunu kavradı. Bu oyunu çok seven miniğimiz bize hiç şans tanımadı, sürekli bizi yendi. O kadar çok kart kazandı ki bir süre sonra saymayı bırakıp oyunun tatlı heyecanına kendimizi bıraktık. Oyun oynarken bir yandan da miniğimizle sohbet ediyorduk. Kırmızı rengi çok seven miniğimiz, mahallede arkadaşlarıyla her gün futbol oynarmış. Futbol hakkında daha fazla soru sorunca da Beşiktaşlı olduğunu ve futbolda orta sahada usta olduğunu öğrendik. Biraz da eğitim ve gelecek planları hakkında konuştuk. Miniğimizin en sevdiği ders İngilizce'ymiş ve büyüyünce doktor olmak istiyormuş. Miniğimize İngilizce şarkı dinleyip dinlemedigini sorduğumuzda Months of the Year şarkısını çok sevdiğini söyledi ve birlikte söylemeye başladık. Ardından Jenga oyunumuza geçtik. Bir kaç defa kulemiz yıkıldıktan sonra yapabileceğimiz en yüksek kuleyi yaptık. O kadar yükseldi ki en üst üç kattan taş çekmek yasak olduğu için diğer katlardan çekecek taş kalmadı ve üst katlardan dâhi taş çektik. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Akıllı Bardaklar Oyunu" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde güller açmasına vesile olmak ister misiniz?

Yakışıklı miniğimiz Eyüp Eren'in dileğinin geldiği haberini alır almaz heyecanla annesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastaneye kontrol için uğradığını duyar duymaz dileğini alıp onu tekrar görebilecek olmanın verdiği mutlulukla hastane yoluna düştük. Çok özlediğimiz miniğimizin de bizi özlemiş olduğunu öğrenmek bizi çok sevindirdi. Dileğini miniğimize teslim ettik ve o tatlı yüzündeki gülümsemesinden anladık ki miniğimiz çok mutlu oldu. Annesiyle birlikte gönüllümüze teşekkürlerini iletmemizi istediler. Biz de küçücük bir yürekte kocaman bir mutluluğa imza atan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: