BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Büşra - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir mayıs günü yeni bir arkadaş edinmek için Onkoloji servisimize gittik. Burada Büşra ile tanıştık. Arkadaşımız 17 yaşında ve hastanemizde Kronik Böbrek Yetmezliği (Böbreklerin zamanla işlevini kaybetmesi) tanısıyla tedavi görmekte. Güzel sohbetiyle içimizi ısıtan arkadaşımızla öncelikle Jenga oynadık. Bu oyundaki konsantrasyonu harikaydı. Böyle olunca blokları düşüren biz olduk. Yanı başında duran rengarenk çiçekler dikkatimizden kaçmadı. Kendisi çiçekleri çok sevdiğini söyledi. Sonrasında Süper Bardaklar oyununda da aynı başarıyı gösterdi ve bu oyundan çok zevk aldı. Sıra Ne Bu oyunumuza gelmişti. Bu oyunda da Büşra bir hayli iyiydi. Bir yandan sohbet etmeye devam ediyorduk. Büşra'nın en sevdiği dersin Türkçe olduğunu öğrenince  bu oyundaki başarısını da anlamış olduk. Ayrıca kendisinin en sevdiği rengin pembe olduğunu öğrendik. Boş zamanlarında arkadaşlarıyla sohbet ettiğini öğrendiğimiz arkadaşımıza son olarak dileğini sorduk. Bizden "Pembe Yatak Örtüsü Takımı" istedi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güzel ve güneşli bir mayıs gününde harika bir arkadaşımız olan Büşra'nın dileği elimize ulaştı. Bu güzel haberi ailesine ilettik. O da hediyesinin geldiğini öğrenince çok sevinmiş. Hediye teslimi için çok heyecanlıydık. Hiç beklemeden hastanenin yolunu tuttuk. Arkadaşımız bizi neşeyle karşıladı. Hediyesini alınca neşesi daha da arttı. Hediyesine bayıldığını söyleyince biz de çok mutlu olduk. Ayrıca Büşra'nın sevincine aracı olmak bizim için inanılmaz keyifliydi. Güzel arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip onun daha da mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze sonsuz teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: