BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berra Nehir - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve hafif esintili bir ilkbahar gününde Berra Nehir'i ziyaret etmek üzere oyunlarımızı, kâğıt ve kalemlerimizi alıp heyecanlı bir şekilde hastanenin yolunu tuttuk. 16 yaşındaki Berra Nehir hastanemizin Genel Pediatri servisinde Ülseratif Kolit (Kalın bağırsakta ülser ve iltihapla karakterize hastalık) tanısı ile tedavi görüyor. Ziyaretimizde güler yüzüyle bizi karşılayan arkadaşımız Berra Nehir, bizi gördüğünde arkadaşımızın gözleri ışıl ışıl parıldadı. Berra Nehir’e oyunlarımızı gösterdik ve bize ilk Uno oynamak istediğini söyledi. Oynarken hem Berra Nehir hem de biz çok keyif aldık. Oyun çekişmeli ilerledi, oyunun sonunda oyunu Berra Nehir kazandı. Uno oynarken ona neler yapmaktan hoşlandığını sorduk. Bize kitap okumaktan, yabancı şarkı dinlemekten ve yabancı dizi izlemekten hoşlandığını söyledi. Sonra bir diğer oyunumuz olan Jenga'ya geçtik. Berra Nehir bu oyunda da çok başarılıydı. Oynarken biraz daha sohbet ettik. Berra Nehir’in kedileri çok sevdiğini ve Sütlaç adında bir kedisi olduğunu öğrendik. En sevdiği rengin ne olduğunu sorduk ve bize bebek mavisi olduğunu söyledi. Jenga'dan sonra isim-şehir oynamaya başladık. Arkadaşımız isim-şehir oyununda çok başarılı olup yine bu oyunda kazanmayı başardı. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda arkadaşımızdan bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bize takıları çok sevdiğini ve “Kırmızı Kalpli Gümüş Renkli Kolye” istediğini söyledi. Siz de Berra Nehir’in dileğini gerçekleştirip mutluluğunun bir parçası olmak ister misiniz?

Güneşli bir nisan gününde Berra Nehir’in dileğinin elimize ulaştığı haberiyle sanki bir çocuğun tavus kuşunun tüylerini kabartmasını ilk kez görecekmiş gibi heyecanlanmıştık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve birkaç gün sonra kontrole geleceklerini öğrendik. O gün geldiğinde Nehir’e dileğini teslim ettik ve sevinçle hemen kolyesini taktı. Çok beğendiğini söyledi. Nehir çok mutlu olmuştu. Güzeller güzeli arkadaşımızın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: