BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Berat - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir bahar gününde minik dostumuzla tanışıp oyunlar oynamak için Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Miniğimiz Berat 11 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimiz bizi tüm tatlılığıyla karşıladı ve oyunlarımızı oynamak için çok heyecanlıydı. Ona farklı farklı oyunlar götürmüştük ve hangisi ile başlamak istediğini sorduk. Berat da bize Hızlı Dedektif’i istediğini söyledi. Oyunu ilk defa oynamasına rağmen hızlıca anladı ve ilk oynayışta kazandı. Daha sonrasında Jenga oyunumuzu oynamak istedi ve hızlıca kulemizi yapıp oyuna başladık. Berat taşları çekerken o kadar dikkatliydi ki oyun çok eğlenceli ve kıran kırana geçti. Son olarak ise Tombala oynadık ve çok eğlendik. Tabii ki bu esnada miniğimizle sohbetler de ettik. Ona neleri sevdiğini sorduk. Boş zamanlarında resim çizdiğini ve en sevdiği rengin ise siyah olduğunu söyledi. Hatta bizim için minik resimler dahi yaptı. Ayrıca kendisi büyüyünce çok meşhur bir esnaf olmak istiyormuş. Ziyaretimizin sonunda minik dostumuza bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve bize “Yazar Kasa Oyun Seti” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun heyecan ve mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Baharın artık kendini iyiden iyiye gösterdiği nisan ayının bir gününde, küçük arkadaşımızın hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez sevinç içinde ailesiyle iletişime geçtik. Arkadaşımız Berat hediyenin geldiği haberini alınca heyecanla buluşmak istedi, biz de onu daha fazla bekletmeden hemen hediyemizi götürdük. Miniğimiz hediyeyi aldığında çok mutlu olduğunu ve hemen kardeşiyle oynayacağını söyledi. Bizi her zaman hatırlayacağını belirtti. Onun mutluluğu bizim de mutluluğumuza mutluluk katmıştı. Minik arkadaşımızın gözlerinin parlamasına vesile olup kalbine dokunan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: