BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Avaş - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havalar iyice ısınmışken biz de içimizi ısıtacak miniğimiz Avaş ile tanışmak için Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Odasına girip bizim oyun arkadaşımız olmasını istediğimizde yüzü ışıldadı minik arkadaşımızın. Önce kendimizi tanıtıp sonra da onunla tanıştık. Avaş 6 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Bir çeşit kan kanseri) nedeniyle tedavi görüyor. Yanımızda getirdiğimiz kutu oyunlarından önce yapboz ile oynamaya başladık ve Avaş'ın bu oyundaki üstün yeteneğini gördükten sonra aslında yapboz yapmayı çok sevdiğini ve bu konuda çok iyi olduğunu keşfettik. Daha sonra Domino oyununa başladık bu sırada da Avaş'ı tanımaya devam ettik. En sevdiği hayvan kedi olan miniğimiz en çok resim çizmeyi ve saklambaç oynamayı seviyormuş. Küçük kardeşi ile oynamayı da çok seven Avaş ile eşleştirme oyunumuzu da oynadık.  Eğlenceli sohbetimizin ardından hayalini kurduğu bir dileği var mı diye sorduğumuzda önce biraz çekinse de sonrasında “Miyavlayan ve Yürüyen Oyuncak Pembe Kedisi” olursa çok mutlu olacağını söyledi. Siz de Avaş'ın dileğini gerçekleştirerek mutluluğunda pay sahibi olmak ister misiniz?

Bu güzel yaz gününde Avaş'ın hediyesini teslim etme sevinciyle gittik hastanemize. Avaş hediyesini dört gözle bekliyordu, görünce çok mutlu oldu. Hemen hediyesini açıp oyuncak kedisiyle oynamaya başladı. Gönüllüsüne bol bol teşekkür yolladı. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzünün gülümsemesine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: