BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yiğit - Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi

Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir gün olmasına rağmen, içimizdeki sıcacık duygularla Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Boyama kitabı ve kalemlerimizi alıp dünyalar tatlısı Yiğit'in odasına girdik. Yiğit dört buçuk yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısı ile tedavi görmekte. Kendimizi tanıttıktan sonra tatlı arkadaşımız ile birlikte çok güzel boyama yaptık. Daire çizmeyi bilen Yiğit kareyi hatırlayamadı ve biz de birlikte kare çizmeyi öğrendik. Minik arkadaşımız gerçekten çok akıllı. Sohbetlerimizden birinde ahtapotun 8 kolu ve 3 kalbi olduğunu, kanının mavi olduğunu söyledi. Büyüyünce de çocuk doktoru olmak istiyormuş. Boyama kağıdının kenarındaki turuncu yıldızları çok sevdi çünkü Yiğit'in en sevdiği renk turuncuymuş. Ayrıca dinozorları da çok seviyormuş. Hatta miniğimizin kalemliğinde bile dinozor vardı. Artık ayrılma zamanımız geldiğinde dileğini sorduk ve "Hot Wheels City Dinazor Fırlatıcı" istediğini öğrendik. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Heyecanımız kargomuzun geldiğini öğrenmemizle başladı. Minik arkadaşımız Yiğit'le buluşmak için can atıyorduk. Miniğimizle buluştuğumuzda heyecanı yüzünden okunuyordu. Zeki arkadaşımız, gelme niyetimizi anlamıştı. Sohbet ederken ne kadar sabırsız olduğunu görüyorduk. Bize dinazorlarını ve arabalarını gösterdi. Biz de miniğimizi daha fazla bekletmeden hediyesini verdik. Arabalarını ve dinazor fırlatıcı oyuncağını görünce çok mutlu oldu. Üstelik arabalardan bir tanesi turuncuydu ve Yiğit bu rengi çok seviyordu. Hemen onlarla oynamaya başladı ve kendi hayal dünyasında kayboldu. Ayrılık vakti geldiğinde bize teşekkür etti ve iyi ki geldiğimizi, geldiğimize çok mutlu olduğunu söyledi. Bir sonraki buluşmamız için anlaştık. Dinazorları çok seven Yiğit'in yüzünü güldüren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: