BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9105 - Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi

Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir aralık gününde heyecanla gittiğimiz Pediatri servisimizde güzeller güzeli miniğimizle tanıştık. Miniğimiz dört buçuk yaşında tanısını bugün almış ve Pediatri servisinde yatıyor. Önce biraz sohbet ettik. Miniğimizin en sevdiği renk pembeymiş ve büyüyünce polis olmak istiyormuş. En sevdiği arkadaşıyla kedicilik oyunu oynamayı çok seviyormuş. Miniğimiz bize hem Cimbomlu hem de Galatasaraylı olduğunu söyledi. Bir kedi ve bir peluş tavşanı varmış, kedisinin ismi Pamuk’muş. Miniğimizin Ateş adında kedisi de varmış, üstelik siyah renkliymiş. Kedisinin onu çok sevdiğini ve sürekli oynadıklarını söyledi. En sevdiği hayvanlar kedi ve atmış. Miniğimizle sohbet ederken pembe boyama kitabımızın ilk sayfasını da boyamaya başladık. Tıpkı miniğimize benzeyen bir prensesi beraber boyadık. Miniğimiz henüz dört buçuk yaşında ama bütün renkleri karıştırmadan söyleyebildi. İleride çok başarılı bir öğrenci olacağından eminiz. Biz onunla tanıştığımıza çok mutlu olduk. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimize dileğini sorduğumuzda “Konuşan ve Dans Eden Ayçiçeği Saksı Peluş Oyuncak” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz? 

Güneşli güzel bir günde miniğimizin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hediyeyi vermek için sabırsızlanıyorduk. Hemen miniğimizin annesini aradık. Miniğimizin poliklinik kontrolü için hastaneye geleceğini öğrendik. O gün gelince hemen hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi görünce hemen tanıdı ve çok mutlu oldu. Parlayan gözleriyle içimizi ısıtmıştı. Hediyesini görünce çok heyecanlandı ve teşekkür etti. Biz de güle güle kullanmasını temenni ettik. Onu çok sevdiğimizi söyleyerek yanından ayrıldık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: