BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hacer Sıla - Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi

Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde içimiz kıpır kıpır Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Elimizde oyunlarımızla dünyalar tatlısı Sıla’nın odasına girdik. Sıla 11 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımız ile tanışıp kaynaştık. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere bir çok şehri gezdiğinden bahsetti bize. Okulunu, arkadaşlarını ve özellikle halasını çok sevdiğini anlattı. İlerleyen zamanlarda Ben Kimim oyunu oynadık. Sıla tatlı bir heyecanla hepimizi yendikten sonra tekrar uzun bir sohbete daldık. Sohbetimiz esnasında ileride doktor veya mühendis olmak istediğinden bahsetti bize. Biz de onunla doktor olmanın güzel yanlarını konuştuk. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde en çok istediği dileği sorduk ve “Peluş Oyuncak” istediğini söyledi. Siz de Sıla’nın bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin dileğini yanımıza aldık ve büyük bir heyecanla hediyesini ulaştırmak için yola koyulduk. Geldiğimizde minik arkadaşımız bizi bekliyordu. Hediyesini verdiğimizde çok mutlu oldu. Aynı zamanda da çok şaşırdı çünkü istediği oyuncağın aynısının geldiğini söyledi. Minik dostumuzun gözlerindeki gülümsemeye ortak olduğumuz için bizler de çok sevindik. Hediyesine kocaman sarıldı. Tam da istediği oyuncağı alıp miniğimizin yüzünü güldüren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: