BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir Asaf - Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi

Recep Tayyip Erdoğan Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kapalı Rize havasının bile heyecanımızı söndüremediği bir günde oyuncaklarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Tatlı ve akıllı miniğimiz Emir Asaf bizi kapıda karşıladı. Emir Asaf 8 yaşında ve hastanemizde Multikistik Displastik Böbrek tanısı (Böbrekte birden fazla kist bulunması) ile tedavi görmekteydi. Oyunumuza başlamadan önce Emir'in arabaları çok sevdiğini öğrendiğimiz için Araba Eşleştirme oyunu oynadık. Oynarken hem araba isimlerini saydık hemde Emir ile çekişmeli bir yarış yaptık. Akıllı miniğimizin aynı zamanda matematik birincisiymiş. Sohbet ederken Emir Asaf'ın hastaları iyileştirmek için bizim gibi birer doktor olmak istediğini söyledi. Heyecanla önlük giyip fotoğraf çekinmek istedi.  Gelecekteki meslektaşımızla fotoğraf çekinmek bizi de mutlu etti. Öğrendik ki Emir koyu bir Çaykur Rize taraftarıymış. Babasıyla her maça gidermiş. İlerideki planları arasında futbolcu olmakta var. Emir Asaf'ın sohbetine biz doyamadık. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde kendisine dileğini sorduk. Bizden "Mavi Oyuncak Araba" istediğini söyledi. Sizde Emir Asaf'ın dileğini gerçekleştirip onun gülüşlerine ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve güzel bir Rize sabahında miniğimizin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hediyeyi vermek için sabırsızlanıyorduk. Hemen miniğimizin annesini aradık. Emir Asaf'ın hediyesini teslim etmek için bir gün belirledik. Miniğimiz bizi görünce hemen tanıdı. Ona hediye getirdiğimizi görünce çok heyecanlandı. Beraber hediyesini açtık. Özellikle hediyesinin mavi olduğunu görünce bize mavi eşyalarını gösterip mavi olduğu için daha çok mutlu olduğunu söyledi. Biz de oynadıkça bizi hatırlamasını söyledik. Doktor olmak istediği için önlük giyip bizimle fotoğraf çekindi. Beraber arabalarla oynadık. Emir Asaf’ın yanından hiç ayrılmak istemedik. Onu çok sevdiğimizi söyleyerek yanından ayrıldık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: