Detaylar:
Adı: | Yusuf Berke | |
Tanışma Tarihi: | 12.12.2024 | |
Fakülte: | Erciyes Tıp Fakültesi | |
Dilek: | "Okçuluk Seti" | |
Durum: | Teslim Edildi |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
Adı: | Yusuf Berke | |
Tanışma Tarihi: | 12.12.2024 | |
Fakülte: | Erciyes Tıp Fakültesi | |
Dilek: | "Okçuluk Seti" | |
Durum: | Teslim Edildi |
Güzel bir aralık günü arkadaşlarımızla oyuncaklarımızı yanımıza alıp heyecanla hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada 11 yaşındaki Yusuf Berke ile tanıştık ve sonra oyun oynamaya başladık. Şansına güvendiğini söyleyerek bizimle ilk olarak Uno oynamak istedi, tabii ki de kazandı. Oyun oynarken bir yandan Yusuf Berke ile sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında koyu bir Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği futbolcunun Icardi olduğunu söyledi. Hatta saçının önünü bu yüzden en sevdiği renk olan sarıya boyattığını bizimle paylaştı. En sevdiği hayvanı sorduğumuz zaman bize tabii ki de aslan cevabını verdi. Sonrasında hafıza oyunu oynarken sohbetimize devam ettik. Bize pilot olmak istediğinden bahsetti. Son olarak Jenga oynarken kendinden son derece emin bir şekilde taşları seçerek kulenin yıkılmamasını sağladı ve oyunun galibi oldu. Yusuf Berke ile çok keyif alarak geçirdiğimiz vaktin sonlarına doğru miniğimize dileğini sorduğumuzda ise bir "Okçuluk Seti" olsa çok sevineceğini söyledi. Sizler de Yusuf Berke'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?
Güzel bir yaz günü Yusuf Berke'nin dileğinin bize ulaştığını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olmadıklarını öğrendik. Bizler de vakit kaybetmeden miniğimize dileğini kargoladık. Hediyesine kavuşan miniğimiz bizimle kocaman gülümsemesi eşliğinde dileğiyle çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve çok mutlu olduğunu söyledi. Aynı zamanda hediyesini açar açmaz bahçede oynamaya başladığını ve çok keyif aldığını da ekledi. Hediyesini çok beğendiğini ve çok teşekkür ettiğini iletti. Yusuf Berke'nin dileğini gerçekleştirip miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.