BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Turgut - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kayseri'de soğuk bir çarşamba günü heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan ve güler yüzüyle herkesin içini ısıtan Turgut karşıladı. Turgut 13 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği sebebiyle hastanemizde tedavi görmekte. 

Odaya girdiğimiz andan itibaren bizimle çok samimi bir iletişim kuran Turgut’la Jenga oyunumuza başladık.Turgut risk almayı sevdiği için zorlu bir oyun oldu. Keskin zekasıyla bizleri çok zorlayacak hamleler yapıp bizi köşeye sıkıştırdı ve kazananımız tabii ki de Turgut oldu. Kendi kazanacağını anladığında bize yardım bile etti. 

Turgut bize ileride hakim olmak istediğini söyledi ve en sevdiği dersin Türkçe olduğunu da ekledi. En çok hangi hayvanı sevdiğini sorduğumuzda hepsini çok sevdiğini ve ayırt edemediğini söyledi. Yalnızca yılanlardan pek hoşlanmıyormuş. Ayrıca Turgut Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği rengin siyah olduğunu belirtti. Bilgisayar oyunlarında da iddialı olduğunu söylemeyi es geçmedi. Turgut'la birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. O kadar güzel bir sohbet ettik ki asla gitmek istemedik. Gitme zamanımız geldiğinde Turgut’a dileğinin ne olduğunu sorduk. Turgut da dileğinin "Drone" olduğunu söyledi.

Miniğimizin hayalini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Hediye elimize ulaştıktan sonra Turgut'un ailesine ulaştık ve hediyeyi teslim etmek üzere kaldığı servise doğru yola çıktık. Bayram sonrası hem dileğini gerçekleştirmiş hem de ona güzel bir bayram hediyesi vermiş olduk. Turgut'un sevinci görülmeye değerdi. Dileğine ulaşmış olmak onu da bizi de çok mutlu etti. Bu dileği gerçekleştiren ve Turgut'un yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: