BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Özge - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kayseri'nin soğuk günlerinden bir cuma günü heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi, güler yüzüyle ve yeşil gözleriyle içimizi ısıtan 14 yaşında Özge karşıladı. Özge Bronşektazi (Hava yollarının geri dönüşümsüz olarak genişlemesi) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte.

Odaya girdiğimiz andan beri bizimle samimi iletişim kuran Özge ile Jenga oyunumuza başladık ve Özge risk almayı sevdiği için zorlayıcı bir oyun oldu. Kıvrak zekasıyla bizi oldukça zorlayacak hamleler yaparak bizi köşeye sıkıştırdı ve kazananımız tabi ki de Özge oldu. Kendi kazanacağını anladığında da bize yardım etti. Oyunumuzu oynarken bir yandan Özge ile sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında, Özge bize çocuklarla vakit geçirmekten çok keyif aldığını ve ileride anasınıfı öğretmeni olmak istediğini söyledi. En sevdiği dersin Türkçe olduğunu ve kitap okumayı çok sevdiğini belirtti. Özellikle macera romanlarını sevdiğinden bahsetti. Ayrıca macera ve aksiyon dizilerinden hoşlandığını da ekledi. Özge Fenerbahçeli olduğunu ve en sevdiği rengin gökyüzü mavisi olduğunu bizimle paylaştı.

Özge ile birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Gitme zamanımız geldiğinde Özge ile vedalaşmadan önce bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Özge bir süre düşündükten sonra bizden “Instax” istediğini söyledi. Siz de Özge’nin dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: