BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9490 - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların ısındığı bir mart günü öğle arasında büyük bir heyecanla oyuncaklarımızı aldık ve Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Oraya gittiğimizde bizi sıcacık gülümsemesiyle 9 yaşındaki miniğimiz karşıladı. Miniğimizle hemen sohbet etmeye ve oyun oynamaya başladık. Miniğimiz Kum Boyama hiç yapmadığını ve Kum Boyama yapmak istediğini söyledi. Birlikte çok keyif alarak Kum Boyama yaptık ve sonrasında miniğimizle boyama kitabından da boyama yaptık. Miniğimiz Kum Boyama’da olduğu gibi boyamada da çok yetenekliydi. Boyama kitabımız arabalar ile ilgiliydi, miniğimiz arabayı boyarken arabalara karşı oldukça ilgili olduğunu ve arabaları çok sevdiğini bizimle paylaştı. Miniğimiz en sevdiği rengin sarı olduğundan bahsetti. Ziyaretimizin sonunda ona bir dileği olup olmadığını sorduk ve bizden bir “Uzaktan Kumandalı Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Dileğimizin fakültemize ulaştığını duyunca çok heyecanlandık. Miniğimizin ailesiyle iletişime geçip öğle arasında hediyemizi teslim etmek üzere Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Oraya vardığımızda hediyemizin paketini yüzünde sıcacık gülümsemesiyle açan miniğimiz içimizi ısıttı ve hemen arabasıyla oynamaya koyuldu. Dileği karşılayıp miniğimizin ve ailesinin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: