BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8624 - Erciyes Tıp Fakültesi

1 1

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir sonbahar günü dönemin ilk ziyaretini gerçekleştirmek üzere derslerimizi bitirdik. Dönem yeni başlamıştı ve uzun zamandır ziyaret yapamamıştık. Her birimiz ayrı heyecanlıydık. Miniklerimizi çok özlemiştik ve bir an önce hastaneye gitmek için sabırsızlanıyorduk. Hemen oyunlarımızı seçtik ve Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Serviste güzeller güzeli 13 yaşında bir prensesle tanıştık. Kum boyama yapmak istediğini söyledi ve boyamasını ustaca tamamladı. Sohbetimiz esnasında resim yapmayı çok sevdiğini söyledi. Ayrıca en sevdiği renk de siyahmış. Annesinden de prensesin çok yetenekli olduğunu, alçı boyamak ve tuval boyamak gibi hobilerinin olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk ve uzun zamandır "Elmas Mozaik Yapboz" yapmak istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Güneşli ama serin bir ekim gününde miniğimizin dileğinin okula geldiğinin haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçip hastanede olduklarını öğrendik ve dileğini alıp hastanenin yolunu tuttuk. Geleceğimizden habersiz olan miniğimiz bizi ve dileğini görünce çok sevindi ve tam da istediği gibi olduğunu söyledi. Biz de bu duruma çok mutlu olduk. Tablosunu tamamlayınca bizimle fotoğrafını paylaşacağına dair de söz aldık. Onun dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: