BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hamza - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kayseri'ye baharın geldiği güzel bir çarşamba gününde oyunlarımızı alıp heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi güler yüzü ve tatlı sohbetiyle içimizi ısıtan Hamza karşıladı. Hamza 15 yaşında ve Otoimmun Hepatit (Karaciğer İltihabı) nedeniyle servisimizde tedavi görmekte.

Hamza oyunlarımızdan ilk olarak Jenga'yı seçti ve oyunumuza başladık. Oyunda bizler iddialı olduğumuzu sansak da kule yükseldikçe Hamza'nın bu oyundaki yeteneği daha da ortaya çıktı ve oyundaki becerilerini konuşturdu. Oyunun sonuna geldiğimizde kazanan Hamza oldu. Daha sonra beraber Uno oynamaya karar verdik. Hamza bu oyunda da oldukça iddialıydı tabii ki. Bu oyun sonunda da kazananımız Hamza oldu.

Hamza ile sohbet ederken bize ileride hukuk okumak istediğini ve İngilizce öğrenmeye ilgisi olduğunu söyledi. En sevdiği rengi sorduğumuzda ise mavi olduğunu söyledi. Ayrıca tuttuğu takımın Beşiktaş olduğundan ve beğendiği futbolculardan da bahsetmeyi ihmal etmedi. Hamza ile oyun oynamaya ve sohbet etmeye doyamıyorduk. Gitme zamanımız geldiğinde Hamza'ya veda etmeden önce bir dilek hakkı olsaydı ne isteyeceğini sorduk. Hamza da "Cenk Tosun ve Mert Günok İmzalı Beşiktaş Forması" istediğini söyledi. Miniğimizin hayalini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: