BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eslem Neva - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Karlı bir kış gününde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza aldık ve Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı miniğimiz Eslem ile tanıştık. Eslem 7 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte.

Eslem’le Kum Boyama ile başladığımız oyunumuza oyun hamuru ile devam ettik. Oyunlarımız esnasında da miniğimizle sohbet ettik. Bize büyüyünce veteriner olmak istediğini ve en sevdiği rengin pembe olduğunu söyledi. Ziyaretimizin sonunda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bize "Pembe Oyuncak Bebek" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini karşılayıp onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrenince çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bize hastanede olduklarını söylediler. Biz de hemen hediyemizi aldik ve yanlarına gittik. Tatlı sohbetimizin ardından hediyemizi verdik. Hediyesini açınca çok mutlu oldu. En sevdiği renklerden oluştuğu için çok beğendiğini söyledi. Onun böyle neşelendiğini görmek bizleri de sevindirdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: