BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esila Aslı - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Haftanın ilk gününde, güzel bir ziyaret gerçekleştirecek olmanın heyecanıyla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi, Kayseri'nin karanlık soğuğuna meydan okurcasına, sıcacık gülümsemesiyle 6 yaşındaki Esila karşıladı. Miniğimiz Veziko Üretral Reflü (İdrarın mesaneden böbreklere doğru kaçması) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. 

Oyunumuza başlamadan önce bir takım olmalıydık ve prenseslere yakışır şekilde Kelebekler Takımı olduk. Esila bizim için seçtiği kelebek çıkartmalarını ellerimize yapıştırdı. Tabii ki en güzel kelebek Esila'nın kelebeğiydi. Birlikte eşleştirme oyunu oynadık. Üç turun üçünü de harika hafızasıyla Esila kazandı. Kendi kazanacağını anladığında bize yardım bile etti. Bu sırada Esila bize ilerde kuaför olmak istediğini söyledi. Kedileri, tavşanları ve pembe rengi çok sevdiğinden bahsetti. En sevdiği çizgi filmin Karlar Ülkesi olduğunu heyecanla anlattı. Vaktimizin nasıl geçtiğini anlamamıştık bile. Gitme zamanımız geldiğinde Esila'yla vedalaşmadan önce miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Gözlerinin içi gülerek "Frozen Elsa Elbisesi" dedi. 

Miniğimizin hayalini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel prensesimiz Esila'nın tek eksiği olan prenses elbisesi elimize ulaştığında çok sevindik ve ilk fırsatta biz de prenses kostümleriyle mutluluğuna ortak olmak için yanına gittik. Bizi ve tam istediği gibi olan elbisesini görünce gözlerinin için parladı. Elbiseyi giydiğinde yüzündeki tebessüm bu soğukta hepimizin içini ısıtmaya yetti. Esila'nın tebessümüne sebep olduğu için gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: