Detaylar:
Adı: | Emine Ela | |
Tanışma Tarihi: | 06.12.2024 | |
Fakülte: | Erciyes Tıp Fakültesi | |
Dilek: | “Işıltılı Pembe Elbise” | |
Durum: | Teslim Edildi |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
Adı: | Emine Ela | |
Tanışma Tarihi: | 06.12.2024 | |
Fakülte: | Erciyes Tıp Fakültesi | |
Dilek: | “Işıltılı Pembe Elbise” | |
Durum: | Teslim Edildi |
Aralık ayının çok soğuk geçtiği bu günlerde arkadaşlarımızla oyuncaklarımızı alıp büyük bir heyecanla hastanemizin Pediatri servisinin yolunu tuttuk. 5 yaşındaki miniğimiz Emine, bizleri kocaman gülümsemesiyle karşıladı. Miniğimizle tanıştıktan hemen sonra lego oynamaya başladık. Yetenekli miniğimiz legolardan çok güzel evler yaptı ve bizleri başarısı karşısında hayran bıraktı. Keyifli oyunumuz esnasında bir yandan miniğimizle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında miniğimizin en sevdiği rengin pembe ve en sevdiği hayvanın aslan olduğunu öğrendik. Ardından diğer oyunumuz olan Uno’ya geçtik ve çok eğlenceli vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonuna doğru ayrılmadan miniğimize bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk ve bizlere “Işıltılı Pembe Elbise” istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?
Emine Ela'nın hediyesi elimize ulaştığında büyük bir heyecan ve mutlulukla hemen hediyesini ona ulaştırmak için yola koyulduk. Işıltılı pembe elbisesini eline aldığında gözlerindeki mutluluğa şahit olmak inanılmaz bir duyguydu. Elbisesini ve çoraplarını büyük bir özenle inceledi, üzerindeki kahramanları çok sevdiğini söyledi. Hediyesini her kullandığında onun güzel anılarına eşlik edeceğimizi bilmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Miniğimiz tüm neşesiyle hediyesini çok beğendiğini söyledi ve bize teşekkür etti. Biz de miniğimiz Emine Ela'nın gözlerindeki ışıltıya ortak olup dileğini bize ulaştıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.