BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Buğlem - Erciyes Tıp Fakültesi

Erciyes Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurun hafifçe çiselediği soğuk bir mart gününde kulüp odamızdan kum boyamalarımızı ve oyun hamurlarımızı alıp Onkoloji servisimizin yolunu tuttuk. Serviste henüz 10 yaşına yeni girmiş dünyalar tatlısı miniğimiz Buğlem’le tanıştık. Buğlem elimizdeki kum boyamayı görünce çok heyecanlandı ve hemen boyamaya başlamak istedi. Boyama kağıdımızın üzerindeki evi rengarenk boyarken bir yandan da sohbet etmeye başladık. Boyama konusununda çok yetenekli olan miniğimiz çizgi film izlemeye de bayıldığını söyledi. Aynı zamanda çocukları çok sevdiğini ve büyüyünce anaokulu öğretmeni olmak istediğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru geldiğimizde Buğlem’e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve Baby Yoda’yı çok sevdiğini ve bizden bir “Baby Yoda Oyuncağı” istediğini söyledi. Siz de Buğlem’in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Sımsıcak bir bahar gününde miniğimiz Buğlem'in dileğinin geldiği haberini aldık ve hemen ailesiyle iletişime geçip hastanede olduklarını öğrendik. Dersimizin bitmesini sabırsızlıkla bekleyip miniğimizin hediyesini aldığımız gibi hastanenin yolunu tuttuk. Bizi gördüğüne çok mutlu olan Buğlem, heyecanla oyuncağının paketini açtı. Hediyesini gördüğü andaki mutluluğu ve sevinci gözlerinden okunuyordu. Onun bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: