BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf - Ege Tıp Fakültesi

Ege Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yaz sıcaklarını hissetmeye başladığımız bir günde oyunları yanımıza aldık ve heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı ve bir o kadar da yetenekli Yusuf ile tanıştık. Yusuf 12 yaşında ve büyük bir Fenerbahçe hayranı. Yusuf ile beraber Bil Bakalım ve Jenga oyunlarını oynadık. Özellikle belirtmeliyim ki çok iyi oynadı ve hepsinde kazandı. Bil Bakalım oyununda inanılmaz öngörüleri oldu, aynı şekilde Jenga'da da mükemmel bir titizlikle kulemizi büyüttü. .

Oyun oynarken yastık kılıfının Fenerbahçeli olması dikkatimizi çekti. Sohbet ederken Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve en sevdiği futbolcunun Arda Güler olduğunu söyledi. 

Dileğini sorduğumuzda bize hiç düşünmeden "Arda Güler'in Fenerbahçe Formasını" istediğini söyledi.

Siz de bu zeki miniğimizin hediyesini karşılayarak onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz ?

Miniğimizin hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesi ile iletişime geçtik ve hastaneye geldikleri tarihte hemen Yusuf’un hediyesini vermek üzere yola koyulduk. Yusuf bizi görünce çok mutlu oldu ve hediyesini hemen giymek istedi. Bizlere maçlarda bu formayı giyeceğini söyleyen Yusuf’un gözlerinden mutluluğu okunuyordu. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: