BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emriye Ecrin - Ege Tıp Fakültesi

Ege Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

  Bugün oyunlarımızı alıp ziyaretimizin heyecanı ile hastanemizin Nefroloji bölümüne gittik. İçeri girdiğimizde güzel sesiyle şarkı söyleyerek bizi karşılayan Ecrin ile tanıştık. Ecrin 12 yaşında, Kistik böbrek hastalığı (genetik nedenli böbrek hastalığı) sebebiyle hastanemizde tedavi görmekte. Ziyaretimize Bil Bakalım Kim oynayarak başladık. Oyundaki başarısı ve sorularıyla hepimizi çok etkiledi. Çok neşeli ve güler yüzlü olan miniğimiz oyunlarda tabii ki bizleri yendi. Bir yandan da bizlere en sevdiği şarkıları söyleyen miniğimiz ile sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında dans etmeyi ve resim yapmayı çok sevdiğini öğrendik.

   Çok keyifli ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Ecrin’e bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden “Sihirli Kazan” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

   Gönüllümüzün gerçekleştirdiği dilek bize ulaşınca hemen Ecrin’in annesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanede olduğunu öğrenince de heyecanla yanına gitmek için yola koyulduk.

   Ecrin’in dileğini açarken yaşadığı mutluluk bizleri de çok mutlu etti. Oyuncağıyla oynarken onun sevincine ortak olmak çok güzel bir deneyimdi.

   Miniğimizin dileğini gerçekleştirmemiz için bize imkan sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: