BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9149 - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kış gününde boyama kitabımızı ve kutu oyunlarımızı alıp sevinç içinde Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi büyük bir sevinçle karşılayan miniğimiz 12 yaşında ve 6. sınıf öğrencisi, hastanemizde tedavi görmekte. Odasına girdiğimizde sanatçı dostumuz mandala boyuyordu ve biz de ona eşlik ettik. Mandalayı boyarken küçük ressamımızın evde de resimler yaptığını hatta bir sürü tuval çizimi olduğunu öğrendik. Başka bir vakitte birlikte tuval boyamak için davet bile aldık. Yaptığı çizimler, örgüler ve boncuk süsleriyle miniğimizin el yeteneği bizi ona hayran bıraktı. Boyamamız bittikten sonra oynadığımız bilgi yarışması ve kelime oyununda çok başarılı olan akıllı dostumuza en sevdiği rengi sorduğumuzda bir türlü karar veremeyip bize gökkuşağının bütün renklerini saydı. Büyüyünce pilot olmak isteyen küçük arkadaşımızın alternatif mesleği ise tır şoförü olmakmış. İki mesleği de istemesinin asıl nedeni dünyayı gezme hayaliymiş. Evde araba koleksiyonunun olduğunu söyleyen miniğimize ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda "76918 Lego Speed Champions McLaren Solus GT ve McLaren F1 LM" cevabını aldık. Siz de değerli arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Birkaç gün önce dileğini öğrendiğimiz arkadaşımızın hediyesinin çabucak geldiğini öğrendiğimizde çok sevindik ve hiç zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu duyunca çok sevindik ve kontrole geleceklerini öğrenince de elimizde dileğimizle teslim günü koşarak polikliniğe gittik. Küçük dostumuz hediyesini alınca gözlerindeki parıltı ve sevinç bize de yansıdı. Hediyesini yapmak için can attığını söyleyen dostumuzla biraz sohbet ettikten sonra kolaylıkla yapacağından emin olduğumuz çok parçalı Lego arabasını yapması için yanından ayrıldık. Miniğimize ve bize bu sevinç dolu anı yaşatıp yüzümüzde gülümsemeye neden olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: