BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

ALİ OSMAN - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir kış günü küçük arkadaşımızla tanışmak için ona uygun etkinliklerle heyecanlı bir şekilde Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Odaya  gidince dünyalar tatlısı miniğimiz Ali Osman ile tanıştık. Ali Osman 11 yaşında ve 5. sınıf öğrencisi. Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemiz servisinde  tedavi görmekte. Resim yapmayı çok sevdiğini öğrendik ve birlikte boyama yapmaya başladık. Daha sonra birlikte puzzle yapmaya karar verdik. Çok dikkatli ve akıllı arkadaşımız bizden bile daha iyi yaptı ve çok eğlendik. Sohbetimiz sırasında büyüyünce avukat olmak istediğini ayrıca kitap okumayı çok sevdiğini ve en sevdiği kitabın Küçük Prens olduğunu öğrendik. Tam iki kere bitirmiş bu kitabı. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda "Gri Oyuncak Peluş Fil" cevabını aldık. Siz de Ali Osman'ın  dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Minik arkadaşımız Ali Osman'ın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hâlâ serviste misafirimiz olduğunu öğrendiğimiz miniğimize hediyesini teslim etmek için heyecanla hazırlanıp hediyemizle birlikte servise koştuk. Ali Osman en az kendisi kadar sevimli hediyesini görünce sevinçten havalara uçtu adeta. Hediyesini çok beğendiğini ve tam da istediği gibi olduğunu söyledi. Onun bu mutluluğu bizim de içimizi ısıttı. Miniğimizi sevindiren ve bizi de bu sevince ortak eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: