BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şahin - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın harika olduğu, Mart ayının bir Perşembe günü kulüp odamızdan oyunlarımızı alıp hızla hastaneye gittik. Pediatri Genel Servisinin yolunu tuttuk ve geldiğimizde bizi bekleyen Şahin ile tanıştık. Hemen birbirimize ısındık, bol bol sohbet ettik ve arkadaş olduk. Şahin'e büyüyünce ne olmak istediğini sorduk; o da "Asker olacağım." dedi. 10 yaşında böyle güzel bir hayalinin olması bizi çok mutlu etti. Ayrıca Fenerbahçeli olduğunu ve kendi memleketini çok sevdiğini öğrendik.


Sonrasında birlikte ne oynayacağımızı düşündük ve Jenga oynamaya karar verdik. Jenga bittiğinde bulmaca ve Uno oynadık. Çoğunda Şahin kazandı ama hepimiz çok eğlendik. Şahin sayesinde öğleden sonramızı en iyi şekilde geçirdik. Onu çok sevdik ve o da bizi çok sevdi.


Keyifli ziyaretimizin sonlarına doğru Şahin'e dileğini sorduk. Dileğinin 'Szymanski Forması' olduğunu söyledi. Siz de Şahin'in dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?"

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: