BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Murat - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İzmir'in kapalı bir kasım gününde ellerimizde oyunlarımız, üzerimizde önlüklerimizle Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde oyunlara çok ilgisi olan, Osteosarkom (Kemik Kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte olan konuşkan miniğimizle tanıştık. Ona yanımızda getirdiğimiz oyunları gösterdik. Kendisiyle önce Jenga, sonra Kartal Göz oynadık. Jenga'da karşılıklı galibiyetler aldık ve bol bol güldük. Özellikle Kartal Göz oyununda miniğimizin hızı ve dikkati gerçekten kayda değerdi, kartların büyük çoğunluğunu toplamayı başardı. Bu sırada miniğimizle sohbet ederken telefon ve masa oyunlarına olan ilgisi dikkatimizi çekti. Ziyaretimiz sırasında, miniğimizle birlikte birçok eğlenceli anı paylaştık. Onun neşesi bizlere de pozitif bir enerji getirmişti. Oyunlarımızı oynarken, aynı zamanda onun hayallerini, sevdiği şeyleri ve geleceğe dair umutlarını da öğrendik. Ziyaretimizin sonunda, miniğimizle vedalaşırken, Genel Pediatri servisindeki odadaki diğer çocuklarla da tanışma fırsatı bulduk. Her bir çocuğun benzersiz hikayesi ve güçlü bir direniş azmi vardı. Bu anlar, sadece oyunlarla değil, aynı zamanda paylaşılan gülüşlerle ve anlam dolu sohbetlerle de dolup taştı. Miniğimizin bizden dileği ''Satranç Takımı'' oldu. Siz de miniğimizin bu tatlı dileğini gerçekleştirip gülümsemesine katkıda bulunmak ister misiniz?


Miniğimizin dileği bize ulaştığında hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve büyük bir heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Miniğimiz elimizdeki hediyeyi görünce çok sevindi. Heyecanla hediyesini açtı. Paketten çıkan satranç takımını görünce çok sevindi ve çok beğendi. Miniğimizin yüzünü güldüren bu hediye için gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: