BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Meryem - Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İzmir'in bulutlu bir perşembe gününde, yeni dönemin ilk ziyaretini yapmanın heyecanı ile elimizde oyuncaklarımızla Çocuk servisinin yolunu tuttuk.Kiminle tanışacağımızı merak ederken bir anda kendimizi dünyalar tatlısı prensesimiz Meryem'in odasında bulduk. 4 yaşında olan Meryem'in fakültemizin çocuk hastanesinde Down Sendromu (21. Kromozomdaki fazlalık nedeniyle oluşan bir sendrom) tanısıyla yattığını öğrendik.Heyecanla hemen bizimle oyun oynamaya başlayan Meryem ile Bardak Dizme oyunu oynadıktan sonra oyun hamuru ile güzel şekiller yaptık. Daha sonra Meryem ile boyama yapmaya karar verdik. Dondurma külahı boyamak isteyen Meryem ile boyama yaptıktan sonra miniğimize boyama kitabı ve boyama kalemi hediye ettik. Güzel bir gün geçirdikten sonra miniğimize dileğini sorduk, bez bebekleri seven Meryem'in bizden dileği bir "Bez Bebek" oldu. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Minik Meryem'in dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik ve büyük bir coşkuyla hastanemize doğru yola çıktık. Meryem, elimizdeki sürprizi görünce gözleri parladı! Heyecanla hediyesini açtı. Paketten çıkan hediyesini görünce ise sevincinden havalara uçtu.


Bu özel hediyenin Meryem'in yüzünde oluşturduğu gülümseme bize ayrı bir mutluluk kattı. Minik kahramanımıza bu güzel anı yaşattığı için gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.     

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: