BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Efecan - Cumhuriyet Tıp Fakültesi

Cumhuriyet Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Karlı bir kış gününde yeni bir miniğimiz ile tanışmak, güzel zaman geçirmek ve oyunlar oynamak için oyuncaklarımızı  alıp hastanemizin Çocuk Endokrin servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde hastanemizde Diabetes Mellitus tanısı (şeker hastalığı) ile tedavi gören 10 yaşındaki Efecan ile tanıştık. Bizi gördüğüne çok sevindi, kendisiyle biraz sohbet edip Jenga oyunumuzu oynamaya başladık. Büyük bir heyecanla tahta bloklarımızı dizdik. Oyun oynarken çok eğlendik. Oyunumuz bittikten sonra miniğimizle biraz daha sohbet edince büyüyünce bilgisayar mühendisi olmak istediğini öğrendik. Bilgisayarla uğraşmayı çok sevdiğini söyledi.

Miniğimize dileğini sorduğumuzda ise biraz düşündükten sonra “Işıklı Kol Saati” istediğini söyledi. Siz de Efecan'ın dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şubat ayının son zamanlarını yaşarken miniğimiz Efecan’ın hediyesi elimize ulaştı. Daha sonra ailesiyle iletişime geçtik ve Tokat’a gittiklerini öğrendik. Hediyemizi hızlıca miniğimize kargoladık. Saatini çok seven miniğimiz bizlere teşekkür etti. Bizler de onun bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: