BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rümeysa - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Adana’nın harika bir ikindisinde, uzun bir aradan sonra ziyaret yapmanın sevinciyle Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yanımızda özenle seçtiğimiz kitaplarımız, boyalarımız ve oyunlarımız da vardı. Bizi güzel gülümsemesiyle Rümeysa karşıladı. Rümeysa 17 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla tedavi görüyor. Rümeysa’yla hemen oyun oynamaya başladık. Oyun oynarken de kazandığı puanları hemencecik aklında toplayınca  matematiğinin ne kadar iyi olduğunu da görmüş olduk. Sonraki hafıza oyununda da harika bir performans sergiledi ve hafızasının da matematiğinden geri kalır yanının olmadığını anladık. Bize dört kardeş olduklarından ve evin tek kızı olduğundan bahsetti. En sevdiği yemeklerin şırdan ve içli köfte olduğunu söyledi. Rümeysa ile zaman su gibi akıp geçti ve gitme vaktimiz geldi. Gitmeden ona dileğini sorduk. Bize “Kablosuz Kulaklık” istediğini söyledi.   

Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Yaz tatilinin sonlarına gelirken harika bir haber ile günümüz güzelleşti. Rümeysa'nın hevesle beklediği hediyesi gelmişti. Biz de hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin dileği olan kablosuz kulaklığı da alıp yola çıktık. Hevesle bizi bekleyen Rümeysa, yolu bulabilmemiz için telefondan bize yol tarifi bile yaptı. Heyacanla bizi beklediğini öğrendiğimiz prensesimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hediyesini teslim ettiğimizdeki gülümsemesi ise görülmeye değerdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: