BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8563 - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Adana gününde, uzun bir aradan sonra tekrar miniklerimizle bir araya geleceğimiz sevinciyle Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok zeki bir miniğimizle tanıştık. Miniğimiz 16 yaşında ve Kronik Böbrek Yetmezliği tanısı ile fakültemizde tedavi görmekte. Odaya girer girmez miniğimizin çizdiği harika resimler gözümüze takıldı. Bir sohbet edince resim yapmayı çok sevdiğinden bahsetti ve bize yaptığı muhteşem resimlerden birkaçını gösterdi. Daha sonra miniğimize UNO oynamayı öğrettik. Miniğimiz o kadar zekiydi ki oyunu hemen öğrendi ve üst üste tüm oyunları kazandı. Daha sonra Fenerbahçeli olduğunu öğrendiğimiz miniğimizle sohbet etmeye devam ettik. Son maçın kritiğini de yaptık. Yüksek bilgisiyle futbolun sıkı takipçisi olduğunu anladığımız miniğimizle sohbet ederken zaman nasıl geçti anlamadık. Ziyaretimizin sonlarına gelirken miniğimize dileğini sorduk. Büyük bir heyecanla "Fenerbahçe Forması" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Adana'nın yaz sıcaklarının kendini hissettirmeye başladığı bir günde miniğimizin Fenerbahçe forması dileğinin elimize ulaştığı haberini aldık. Heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik, miniğimizin taburcu olduğunu ve kontrol tarihinin de uzak olduğunu öğrenince miniğimizin dileğini hemen kargoya verdik. Miniğimizin, hediyesine ulaşacağı düşüncesiyle mutlu olsak da o mutluluğa yakından şahit olamayacağımız için üzülürken miniğimiz mutluluğunu paylaşmak için bizimle iletişime geçti. Formasıyla birlikte gelen hediyelere de çok sevindiğini söyleyen miniğimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Miniğimizin sıcacık tebessümüne ve gözündeki mutluluğa ortak olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: