BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8358 - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir günde içimizi daha da ısıtacak bir ziyaret için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 17 yaşında çok zeki bir miniğimizle tanıştık. Bizi gördüğü zamanki heyecanı görülmeye değerdi doğrusu. En sevdiği rengin sarı olduğunu ve resim yapmaya merakını öğrendiğimiz miniğimizle boyama yapmaya başladık. Miniğimiz boyamasını yaparken de uzun uzun sohbet ettik. Miniğimiz de doktor olmak istiyormuş hatta branşını da seçmiş ve ileride bir göz doktoru olmak istiyormuş. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimize dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra “Drone”  istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Uzun zamandır hediyesini bekleyen miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenince çok sevindik. Bu güzel haberi hemen ailesiyle de paylaştık. Uygun bir gün belirledik. Bulutlu ama içimizde güneşler açan bir hediye teslim gününde yola çıktık. Miniğimiz bizi heyecanla ve güleryüzle kapının önünde bekliyordu. Miniğimiz hediyesini görünce gözleri parladı. Hemen hediye paketini açtı. Miniğimiz bize çok teşekkür ettiğini söyledi. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: