BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mehmet - Çukurova Tıp Fakültesi

1 1

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık bir sonbahar günü elimizde çeşitli oyuncaklar, üzerimizde beyaz önlüğümüz ile Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Kiminle tanışacağımızın merakıyla servise girerken kapıda Mehmet ile karşılaştık. Mehmet 14 yaşında.  Mehmet ile sohbet edip Tabu oynadık. Oldukça akıllı olan Mehmet ile kimi zaman kelimeleri bilmenin mutluluğunu kimi zaman rekabetin tatlı hırsını yaşadık. İlk defa oynamasına rağmen Mehmet bu oyunda oldukça iyiydi. Ve çoğunlukla da bizden iyi anlatıyordu. Oyunumuz Mehmet'in takımının kazanması ile son buldu. Oyundan sonra Mehmet ile sohbet etme fırsatımız oldu. Mehmet vaktini dizi/film izleyerek çeşitli oyunlar oynayarak geçirmeyi seviyormuş. Ayrıca Mehmet'in o kadar hoş sohbeti vardı ki sohbetten çok keyif aldık. Ayrılma vakti geldiğinde Mehmet'e dileğini sorduk. Bize "Siyah Bir Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Mehmet'in bu dileğini yerine getirmek, sevincine ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir şubat günü miniğimizin hediyesi bize ulaştı. Büyük bir heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişim kurduk. Miniğimizin siyah bisiklet olan hediyesini vermek üzere buluştuk. Hediyesini gören minik arkadaşımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bisiklete hemen binmek istediğini söyledi. Mehmet'e ve bize bu mutlu anı yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: