BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halil Mert - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış olmasına rağmen güneşli bir Adana sabahında boyama kitaplarımızı ve oyuncaklarımızı yanımıza alıp büyük bir heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi yüzündeki kocaman gülümsemesiyle Halil Mert karşıladı. Halil Mert 12 yaşında ve fakültemizde tedavi görmekte. Sonrasında miniğimizle satranç oynarken sohbet etmeye başladık. Zekası gözlerinden belli olan Halil Mert satrançta çok başarılıydı. Bizlere ileride imam olmak istediğinden bahsetti. Geçirdiğimiz güzel vakitten sonra üzülerek yanından ayrılırken “Bir dilek hakkın olsa ne olurdu?” diye sorduğumuzda “Bisiklet” istediğini söyledi. Siz de Halil Mert’in bu dileğini gerçekleştirerek sevincine ortak olmak ister misiniz? 

Halil Mert’in hediyesinin geldiğini öğrenince çok sevindik. Sevincimizi hemen Halil Mert’in ailesiyle de paylaştık. Uygun bir gün belirledik. Hediye teslim günü geldiğinde koşar adımlarla buluşma yerimize gittik. Miniğimiz bizi heyecanla ve güleryüzle kapının önünde bekliyordu. Halil Mert hediyesini görünce çok mutlu oldu ve çok teşekkür etti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: