BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Halef - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir Aralık günü fakültemizden arkadaşlarımızla oyuncaklarımızı alıp hastanemize doğru büyük bir heyecanla yola çıktık. Miniğimiz bizi asker selamı ile karşıladı. Onu görünce çok mutlu olduk ve asker selamına aynı şekilde karşılık verdik. 10 yaşında olan Halef, Medulloblastom (Merkezi sinir sistemi tümörü) tanısı ile tedavi görmekteydi. Miniğimiz Halef, çok neşe dolu ve oldukça zekiydi. Birlikte Hafıza Geliştirme Satrancı, Buz Kırma Oyunu, Yapboz Birleştirmece gibi birçok oyun oynadık. Ama en çok Hafıza Geliştirme Satrancı oyununu sevdi. Hepsiyle oynarken de oldukça keyifli vakit geçirdik. Oyunlarda da başarısını göstererek hep kazandı. En çok pembe rengini sevdiğini öğrendiğimiz miniğimizle oldukça eğlenceli vakit geçirdik. Miniğimiz büyüyünce itfaiye eri olmak ve insanları kurtarmak istediğini söyledi. Miniğimize bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduğumuzda "Oyuncak Araba" istediğini söyledi. 


Siz de Halef'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Havanın hafiften soğuk olduğu bir günde Halef'in hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve çok mutlu olduk. Hızlı bir şekilde ailesiyle iletişime geçtik ve sonrasında hastanemize doğru yola çıktık. Halef bizi görünce çok mutlu oldu ve biz de onu bekletmeden dileğini teslim ettik. Halef'in dileğini gerçekleştiren gönüllümüze tüm kalbimizle teşekkürlerimizi iletiyoruz. 


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: