BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Faruk - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ocak ayının ilk günlerinde, bulutlu ve havanın soğuk olduğu bir kış günü hastanemize doğru heyecanla ve büyük bir mutlulukla yola çıktık. Orada tatlı miniğimiz Faruk ile karşılaştık. Faruk 11 yaşında ve MPS IV A (Bir çeşit enzim bozukluğu) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Yanımızda getirdiğimiz oyunlarımızı yeni öğrenmesine rağmen hızlıca kavrayan Faruk’la büyük bir keyif alarak oyunumuzu oynadık. Miniğimiz başarısını oyunlarımızda hep kazanarak gösterdi. Oyunlarımızı oynarken bir yandan da çok güzel sohbetler ettik, ilgi alanlarımızı konuştuk. Öyle ki oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Ziyaretimizi sonlandırırken Faruk’a bir dilek hakkı olsaydı ne isteyeceğini sorduk ve biraz düşündükten sonra dileğinin “Dört Tekerlekli Bisiklet” olduğunu söyledi. 

Siz de bu tatlı ve akıllı miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Heyecanla beklediğimiz dileğimizin geldiğini öğrendik ve hemen Faruk’un ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrendiğimizde miniğimizin dileğini teslim etmek üzere hastanemizin yolunu tuttuk. Faruk bizi büyük bir merakla odasında bekliyordu. Dileğini gördüğü sırada gözlerindeki heyecana hepimiz şahit olduk. Bize onu çok mutlu ettiğimizi söyledi. Faruk’un dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: