BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eylül Defne - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mart gününde üç arkadaş yanımıza çeşitli oyuncaklar alarak Pediatri servisine doğru heyecanla yola çıktık. Serviste pembe kıyafetler içinde bir miniği uzaktan bize bakarken gördük. Hemen onunla tanışmak için yanına gittik. Miniğimiz bizi yanında görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin adının Eylül Defne olduğunu öğrendik. Eylül Defne 7 yaşında ve hastanemizde Orak Hücreli Anemi (Alyuvarların şeklinin bozulması) tanısıyla tedavi görmekte. Eylül Defne ile birlikte hafıza geliştirme satrancını oynadık. Akıllı miniğimiz renkleri hafızasında tutarak bizi her seferinde yendi. Oyunumuz sırasında Eylül Defne ile sohbet ettik. Bize en sevdiği arkadaşından, en sevdiği renkten, en sevdiği oyuncağından bahsetti. En sevdiği oyuncağı camın kenarında bulunan Bebiş isimli peluş oyuncak köpeği olduğunu söyledi. Ayrıca miniğimiz büyüyünce doktor olmak istediğini de bizlere belirtti. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken dileğini sorduğumuzda bize “Oyuncak Köpek” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun gülüşü ve mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Prensesimizin dileğinin bize ulaştığını öğrenince heyecanla hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Kısa sürede hastaneye tekrar uğrayacaklarını öğrendiğimizde o günün gelmesini iple çektik. Miniğimiz dileğini gördüğü anda çok sevindi ve oyuncak köpeğini çok beğendi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: